What's new
Loka Forums

Type /register while in-game to register for a forums account.

NatswanWasHere Ban Appeal

xxqSitdownxxq

New Member
Muted
Name:NatswanWasHerre

Ban Reason: Hack

Date of Ban: 10.01.2025
hello my name is natswanwashere i was banned 449 days ago for using cheats i know what i did was wrong and im really sorry for it back then i didnt really think about how it would affect other people but now i understand it ruined the game and wasnt fair to anyone i really miss playing with my friends doing pvp and just having fun together i havent really been playing minecraft much lately and this whole situation made me think a lot i promise i wont ever use cheats again i just want to play normally and get better on my own i dont really know what else to say since i havent played minecraft for a long time and ive been playing other games instead i would really appreciate another chance and i promise i wont disappoint you again thank you for taking the time to read this im using a translator so sorry if there are any mistakes i tried my best to explain everything clearly thanks for understanding

Turkish Version:
merhaba benim adım natswanwashere 449 gün önce hile kullandığım için banlandım yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ve bunun için gerçekten üzgünüm o zamanlar bunun diğer insanları nasıl etkileyeceğini pek düşünmedim ama şimdi bunun oyunu bozduğunu ve kimse için adil olmadığını anlıyorum arkadaşlarımla pvp atmayı ve birlikte eğlenmeyi gerçekten özlüyorum son zamanlarda minecraftı pek oynamıyorum ve bu yaşananlar beni baya düşündürdü bir daha asla hile kullanmayacağıma söz veriyorum sadece normal şekilde oynayıp kendi kendime gelişmek istiyorum uzun zamandır minecraft oynamadığım için ne söyleyeceğimi de pek bilmiyorum bu arada başka oyunlar oynamaya başladım bana bir şans daha verirseniz gerçekten sevinirim ve sizi hayal kırıklığına uğratmayacağıma söz veriyorum bunu okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim çeviri kullandığım için hatalar varsa kusura bakmayın her şeyi elimden geldiğince açık anlatmaya çalıştım anlayışınız için teşekkürler

Back