What's new
Loka Forums

Type /register while in-game to register for a forums account.

Ahmwt1453 unban appeal

Ahmwt1453

New Member
Kullanıcı adı Rn:Ahmwt1453

Yasaklanma nedeni: Alternatif hesap

Yasak tarihi: 3 aydan daha önce

Günaydın, Lokans.

Beni tanımayanlar için, adım Ahmet. 15 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır Minecraft oynuyorum. Bu başvuruyu, durumumu, hesabımla ilgili yaşananları ve Loka'da tekrar oynama şansı istememin nedenini açıklamak için yazıyorum.

Hakkımda​

Benim adım Ahmet ve hayatımın büyük bir bölümünde Minecraft oyuncusu oldum. Minecraft her zaman en sevdiğim oyunlardan biri oldu ve sayısız saatimi farklı sunucularda oynayarak, yeni insanlarla tanışarak ve anılar biriktirerek geçirdim.

Loka'da oynamaya başlamak istediğimde, kefil bulma sürecinden geçtim ve benim için kefil olmaya istekli bir sponsor buldum. Topluluğun bir parçası olmak ve sunucunun sunduğu her şeyi deneyimlemek için heyecanlıydım.

Ne oldu​

Bir süre sonra, asıl sponsorum desteğini geri çekti. Daha sonra yeni bir sponsor buldum ve süreci devam ettirip tekrar oynamaya dönebilmek için bir destek talebi açmaya karar verdim.

Ancak, destek talebini açtığımda hesabımın kalıcı olarak yasaklandığını keşfettim.

Durumu araştırdıktan sonra, tanımadığım birinin hesabıma erişim sağladığını fark ettim. Bu hesap, ilk ve tek ana Minecraft hesabım olup, asla kimseyle bilerek paylaşmamıştım. Ne yazık ki, başka bir kişi hesaba erişti ve hesap üzerinde kalıcı yasaklamaya yol açan işlemler yapıldı.

Personelin bakış açısından hesap güvenliğinin hesap sahibinin sorumluluğunda olduğunu anlıyorum ve hesabımı korumak için daha iyi bir iş çıkarmam gerektiğini tamamen kabul ediyorum.

Hesap Güvenliği​

Olayın nasıl gerçekleştiğini öğrendikten sonra, tüm hesaplarımı güvence altına almak için gerekli adımları attım.
Şifrelerimi değiştirdim, güvenlik bilgilerimi güncelledim ve kimsenin hesaplarıma tekrar erişemeyeceğinden emin oldum. Bu deneyim bana çevrimiçi güvenlik ve kişisel hesapları koruma konusunda önemli bir ders verdi.
Şunu confidently söyleyebilirim ki, bu yasağa yol açan olaylar bir daha tekrarlanmayacak.

Neden Temyiz Başvurusu Yapıyorum?​

Özel muamele talep etmiyorum veya sorumluluktan kaçmaya çalışmıyorum.
Tek istediğim yeniden başlamak için bir fırsat.

Siyaset, fetih veya topluluk içinde sorun çıkarmakla ilgili hiçbir planım yok. Şu anda tek istediğim, zamanımı madencilik yaparak ve normal bir oyuncu gibi sunucunun tadını çıkararak geçirmek. Loka, gerçekten oynamak istediğim bir sunucuydu ve tek hesabımın, başka birinin erişimiyle bağlantılı eylemler nedeniyle kalıcı olarak yasaklandığını öğrenmek hayal kırıklığı yarattı.

Teşekkür​

Çalışanların hesap güvenliğini ciddiye almaları gerektiğini ve yasakların sunucuyu ve topluluğunu korumak için var olduğunu anlıyorum.

Sorunun kasıtlı olarak ortaya çıkmasına neden olan kişi ben olmasam da, hesabın bana ait olduğunu ve güvenliğinin sağlanmasından nihayetinde ben sorumlu olduğumu kabul ediyorum.

Bu deneyim, hatalarımdan ders çıkarmama ve internette çok daha dikkatli olmama yardımcı oldu.

Çözüm​

Sonuç olarak, personel ekibinden hakkımdaki kalıcı yasağı yeniden değerlendirmelerini saygıyla rica ediyorum.

Hesaplarımı güvence altına aldım, bu deneyimden ders çıkardım ve yeni bir başlangıç yapmaya hazırım. Tek istediğim adil bir şekilde oynama, sunucuda zaman geçirme ve topluluğun olumlu bir üyesi olma şansı.

İtirazımı okuyup talebimi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Ek bilgi veya doğrulama gerekirse, memnuniyetle sağlarım.

Samimi olarak,

Ahmet1453

Back