Akdogan Member Today at 7:19 AM #21 Poitri said: reis 2. ye atmana gerek yok haberin olsun Click to expand... arweosun yerine attım kral
Poitri Member Today at 8:11 AM #22 Akdogan said: arweosun yerine attım kral Click to expand... reis 3 tane oluyo onu sayınca
gontossed Active Member Today at 10:18 AM #23 Poitri said: reis 2. ye atmana gerek yok haberin olsun Click to expand... lan sananek isterse 3 defa atar bırakın su forum lawyerlıgı ya
Poitri said: reis 2. ye atmana gerek yok haberin olsun Click to expand... lan sananek isterse 3 defa atar bırakın su forum lawyerlıgı ya
Poitri Member Today at 11:17 AM #24 gontossed said: lan sananek isterse 3 defa atar bırakın su forum lawyerlıgı ya Click to expand... birader burada birini savundugum yok sen ne carlıyon onu anlamadım bide forum lawyerlıgı diyor ya git turkce yaz komple yada ingilizce
gontossed said: lan sananek isterse 3 defa atar bırakın su forum lawyerlıgı ya Click to expand... birader burada birini savundugum yok sen ne carlıyon onu anlamadım bide forum lawyerlıgı diyor ya git turkce yaz komple yada ingilizce