What's new
Loka Forums

Type /register while in-game to register for a forums account.

shaleszia ban appeal

Status
Not open for further replies.

shaleszia

New Member
Hello, Lokamc administrators and players. Three months ago, I filed an appeal. As I stated in my appeal,
I had my appeal translated using AI. After my appeal was rejected, I learned from administrator reiwa1 that the AI added its own interpretation during the translation.
This issue was entirely due to my carelessness and thoughtlessness. I sincerely apologize and can say that I have learned my lesson.
I want to clearly state that I will not make the mistake of cheating again. A year and a half has passed. During this time, I have realized that what I did was wrong and unethical.
If you lift my ban from the server, I promise to fully comply with the server's rules. I promise not to be disrespectful and not to do similar things,
especially not to cheat. I have grown and matured since I was banned from the LokaMc server. I believe a considerable amount of time has passed since I was banned.
If you deem it appropriate and lift my ban, I would be truly happy. I would like to note that I recorded a video while writing this appeal and did not use any artificial intelligence in any way.

With love and respect, shaleszia

In Turkish:

Merhaba sayın lokamc yetkilileri ve lokamc oyuncuları. bundan 3 ay öncesine kadar bir appeal açmıştım. o itirazımdada belirttiğim gibi
itirazımı ai kullanarak çevirtmiştim. ai çevirirken kendiside birşeyler katıyor olduğunu reiwa1 adlı yetkiliden itirazım reddedildikten sonra öğrenmiştim.
Bu sorun tamamen benim dikkatsizliğim ve düşüncesizliğimden kaynaklandı. Bunun için gerçekten üzgün olduğumu ve fazlasıyla akıllandığımı söyleyebilirim.
Artık hile açmak gibi bir hataya başvurmayacağımı bildirmek istiyorum. aradan 1 buçuk yıl geçti. ve bu süreçte yaptıklarımın kötü ve ahlaksızca birşey
olduğunun farkına varabildim. Eğer sunucudaki yasaklanmamı kaldırırsanız bu sunucunun kurallarını tamamen uygulayacağıma. saygısızlık ve benzeri şeyler yapmayacağıma
ve özellikle hile açmayacağıma söz veriyorum. LokaMc sunucusundan yasaklandıktan sonra büyüdüm ve olgunlaştım. Ve benim düşüncem ban yediğim sürenin ardından
epey vakit geçtiği. Eğer sizde uygun görürseniz ve yasaklanmamı kaldırırsanız bundan gerçekten büyük bir sevinç duyacağım. Bu itirazı yazarken bir video kaydettiğimi ve hiçbir şekilde yapay zeka kullanmadığımı belirtmek isterim.

Sevgi ve saygılarımla, shaleszia

Your behavior within the past 6 months has not shown us that you have changed. The ban will remain.

Status
Not open for further replies.
Back